Hoe kom je in Australië

Hoe kom ik in Australië

Simpel, je beste optie is het vliegtuig. De vlucht naar Australië is lang, alles bij elkaar met inchecken en aankomst moet je rekening houden met 24 uur. Aangezien er nog geen vliegtuigen zijn die in één keer doorvliegen van bijv. Amsterdam naar Sydney is een korte onderbreking geen onaardige optie. favoriete tussenstops zijn o.a. Thailand, Singapore of Indonesie. Vraag je ticket aanbieder of je een tussenstop mag maken.

De Airlines:

Qantas

De enige echte australische luchtvaartmaatschappij vliegt niet rechtstreeks vanuit Nederland naar Australië, je zult dus naar Frankfurt of London moeten. Vaak bieden de ticketaanbieders dit in een combinatie aan. Qantas heeft een codeshare (noem het vriendjes met) British Airways het kan dus goed zijn dat een deel van je vlucht door een andere luchtvaartmaatschappij wordt uitgevoerd. Qantas heeft een aantal zeer goede verbindingen met korte tussenstops in Singapore of Bang Kok. De standaard en service aanboord is hoog. Gedurende de vlucht is er genoeg te eten en te drinken en heb je de beschikking over een eigen enterainment systeem.Qantas vliegt vanaf London met een Airbus A380, het grootste passagierstoestel ter wereld. Qantas heeft vanuit de grote luchthavens in Australië verbindingen met bijna alle kleinere luchthavens in Australië.

website Qantas

Singapore Airlines

Vanuit Amsterdam vertrekt Singapore Airlines dagelijks naar Singapore met een aansluitende vlucht naar de bekende steden zoals, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns en Perth. Singapore Airlines is al meerdere keren uitgeroepen als beste luchtvaartmaatschappij van de wereld. De hoogstaande service en het fantastische comfort aanboord van toestellen maken je lange vlucht zeer aangenaam. De prijzen van Singapore Airlines liggen gemiddeld iets hoger dan de andere luchtvaartmaatschappijen. Let wel op de speciale aanbiedingen in de rustige periodes van het jaar.

website Singapore Airlines

Cathay Pacific

Ook vanuit Amsterdam vliegt Cathay Pacific. De thuisbasis van Cathay Pacific is Hong Kong en dat is dan gelijk de zogenaamde hub voor deze luchtvaartmaatschappij. Vanuit Hong Kong vliegt Cathay dagelijks naar alle grote Australische steden. Ook bij Cathay is de standaard aanboord hoog en staat comfort in een hoog vaandel. Cathay ligt prijstechnisch vaak net onder de prijzen van Qantas en Singapore Airlines.

website Cathay Pacific

KLM/Malaysian Airlines

Een Samenwerking tussen twee maatschappijen, de KLM brengt je naar Kuala Lumpur in Maleisië en Malaysian Airlines brengt je naar één van de Australische steden. Beide maatschappijen hebben een zeer goede reputatie en een hoge standaard als het aankomt op comfort en kwaliteit.

website KLM

website Malaysian Airlines

Emirates

Super de luxe en in comfort naar Australie vliegen? Neem dan een ticket van Emirates, met moderne toestellen waaronder de reusachtige A380 vlieg je van Amsterdam naar Dubai en van Dubai in 13 uur naar Sydney.  Dubai is de thuisbasis van Emirates en is een waar paradijs van luxe en het onmogelijke.

Website Emirates